В сім’ї Ілони Гвоздьової подружній обов’язок ніхто не відміняв навіть під час вагітності і навіть на останніх термінах

У сімейній парі Ілони Гвоздьової подружній обов'язок ніхто не відміняв, навіть незважаючи на вагітність. Більш того, для танцівниці пізні терміни теж не перешкода.

Героїню нашої сьогоднішньої статті глядач знає за участю в проектах «Танцюють всі» та «Танці з зірками», але ще вона щаслива дружина і любляча мама. Ілона одружена з бізнесменом Іваном Хом’ячуком, з яким вони виховують доньку Валерію.

Зараз Ілона знаходиться в очікуванні другої дитини і успішно поєднує це приємне очікування з активною роботою. До речі, пара чекає на хлопчика — як раз про сина вони і мріяли.

Илона Гвоздева с мужем и дочкой
Ілона Гвоздьова з чоловіком і донькою

Хореограф встигає керувати власною танцювальною студією, з’являтися на телебаченні і давати інтерв’ю. Нещодавно вона стала героїнею YouTube-шоу «На крилах», яке веде Аліна Харченко. У бесіді була порушена досить пікантна тема — постільне життя з чоловіком під час вагітності.

Беременная Илона Гвоздева
Вагітна Ілона Гвоздьова

Гвоздьова не зніяковіла від такого незручного питання і чесно розповіла, як в цьому плані йдуть справи у них в сім’ї:

«У другому моєму цікавому положенні у мене немає такого бурхливого бажання кожен день, але, як то кажуть, обов’язок ніхто не відміняв, тому намагаємося знаходити варіанти. Я шукаю різні шляхи вирішення цих всіх інтимних ситуацій. Йому [чоловікові] подобається, що в нашому особистому житті з’явилося більше різноманітності. Пішла класика, прийшли нові методи».

Ілона хоче довести і показати всім жінкам, що вагітність — не хвороба. Вона навіть брала участь в новому сезоні «Танців з зірками» з Дмитром Танковичем на пізніх термінах, однак за підсумками глядацького голосування їх пара покинула проект першою.

Дмитрий Танкович и Илона Гвоздева
Дмитро Танкович та Ілона Гвоздьова

Причина в тому, що багато хто вважає танці на восьмому місяці невиправданим ризиком для здоров’я малюка.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.