Ольга Сумська зіткнулася з віковою дискримінацією: була звільнена з телеканалу після чергового дня народження

Відома українська актриса Ольга Сумська особисто зіткнулася з віковою дискримінацією. Одного разу після чергового дня народження артистку просто звільнили з телеканалу без будь-яких пояснень.

Днями героїня статті прийшла підтримати соціальний фотопроект «Антиейджизм. Вік не має значення». Його затіяла фотограф Анна Грищенко з метою показати красу, свободу та сміливість поза часовими рамками і стереотипами.

В числі зірок, які вирішили знятися у фотосесії, опинилися Ірина Білик, Василіса Фролова, Катерина Бужинська, Діма Коляденко, Ольга Сумська та інші.

Ведуча «Світського життя» Катя Осадча була присутня на присвяченому проекту вечорі, де поспілкувалася з вітчизняною Роксоланою. На питання про те, чи стикалася актриса з ейджизмом (дискримінацією за віком) у своєму професійному житті, вона відповіла так:

«У нас в Україні, особливо на українському телебаченні, є таке явище. Коли тобі виповнюється, скажімо, 40 років, і тебе раптом звільняють з каналу, керуючись якимись, можливо, своїми смаками. Тут вже відповідей ви не отримаєте ніколи. До кабінету не запросили на каву, не вручили букет квітів, або там якусь подяку, або медаль за заслуги».

Ольга Сумская в «Светской жизни»
Ольга Сумська в «Світському житті»

Що стосується причини звільнення, то Ольга впевнена — вся справа саме в ейджизмі:

«Я іноді спілкувалася з тими чи іншими відомими дуже продюсерами щодо своїх ініціатив. Сценарій якийсь запропонувала, скажімо. І тут така фраза: “Оля, а возраст?”».

Ольга Сумская
Ольга Сумська

З огляду на те, скільки популярних на світовому рівні актрис за 50-60 до сих пір вражають своєю грою і грацією, Сумська вважає, що ніякі роки нікому не перешкода.

Втім, судячи з того, як героїня статті виглядає в свої 54 при відсутності будь-яких пластичних операцій і уколів краси, з цим важко посперечатися.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.