Скандал між Катею Осадчою і Володимиром Остапчуком: “Я людина неконфліктна, але зараз не промовчу”

Володимир Остапчук та його наречена Христина Горняк зараз на перших сторінках ЗМІ - спочатку скандальне розлучення нареченого, потім звинувачення колишньої дружини в жадібності батька до двох залишених дітей.

Потім публіка заклювала пару після оголошення про скоре весілля. На честь заручин закоханий чоловік подарував коханій шикарний автомобіль вартістю $50 тисяч. На це знову почалися звинувачення, мовляв, дітям їсти нічого, а він нареченій такі цінні подарунки дарує.

Володимир Остапчук та Христина Гірник
Володимир Остапчук та Христина Горняк

А далі Остапчук захворів коронавірусом і весілля довелося відкласти.

Днями Крістіна журналістам сказала, що дата одруження і торжества призначена на 15 жовтня і пояснила, чому вони з Володимиром поспішають з весіллям:

Любов чекати не хоче. А потім, може, діти підуть, не до весілля вже буде

Такими загадковими словами Христина натякнула на вагітність?

Девишник Христини Гірник
Дівичник Христини Горняк

Але причина скандалу зовсім в іншому.

У суботу на каналі 1+1 вийшов черговий випуск програми “Світське життя” c Катею Осадчою. І там був сюжет-інтерв’ю з парою, яку, за словами Остапчука Катя сама запросила в гольф-клуб.

Вони чесно відповідали на провокаційні запитання ведучої, зокрема, і про те, скільки грошей батько дає на утримання дітей. А коли програма вийшла, виявилося, що ці відповіді вирізані, в сюжеті залишилися тільки звинувачення і питання без відповідей.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук з дітьми

Володимир не витримав і вибухнув гнівною постом в своїх сторіз в Інстаграмі. Ми зробили скріни його повідомлень, поки вони не пішли.

 ""

 ""

 ""

Володимир сказав, що його дуже обурило, в якому негативному світлі Катя виставила його і Христину. І ще раз повторив, що на утримання 7-річної Емілії і 2-річного щомісяця витрачає майже 70 тисяч гривень: 30 йде на оплату приватного дитячого садка і школи, на 25 тисяч він купує продукти, інше витрачає на одяг і все що потрібно. І в якості доказів надав чеки. Крім того, два рази на тиждень він забирає дітей до себе і проводить з ними практично весь день.

Володимир Остапчук з донькою
Володимир Остапчук з донькою
Володимир Остапчук з сином
Володимир Остапчук з сином

Тому всі звинувачення колишньої дружини безпідставні, а Катя Осадча поступила некрасиво і дуже непрофесійно.

Ось те саме інтерв’ю:

 

 

 

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.