“Брехня від початку до кінця, у нас було всього один раз “: Тарзан вперше розповів про те, як біс поплутав

Тарзан, він же Сергій Глушко, розповів Ксенії Собчак про те, як насправді у них розвивалися відносини з Анастасією Шульженко.

Стриптизер звинуватив молоду актрису Шульженко в наклепі, і переконав – закон і Бог її покарає. Тарзан уточнив, що практично всі, що говорить Анастасія на публіку – брехня чистої води.

Тарзан
Тарзан

“Ніяких відносин не було, вона бреше на кожному кроці. Не було ніякої листування. Я не знаю, на що вона сподівається, вона божевільна. Їй доведеться відповідати за законом. Вона будує жертву, подзвонила мені, вона вагітна. А я кажу – все це маячня”.

Тарзан розповів Собчак, як зраджував Королевою
Тарзан розповів Собчак, як зраджував Королевою

“Зв’язок був у нас одноразовий, взагалі без усього. Але бачив я її не один раз в житті. Це продюсерський центр “Гоген Солнцев “, і ця, мадам, яку згвалтували, “Діана Шуригіна “. Це один продакшн, це бізнес. Це те, чим зараз заробляє молодь “, – емоційно пояснюється Тарзан в діалозі з Собчак.

Тарзан розповів Собчак, як зраджував Королевою
Тарзан розповів Собчак, як зраджував Королевою

Також він зазначив, що і йому, і його сім’ї хотілося б скоріше забути цю історію, адже його мама постійно плаче, і він боїться, що через стрес стан здоров’я може стрімко погіршуватися.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.