Злата Огнєвіч готова знятися в дорослому кіно, правда поки що не пропонують

Відома українська співачка Злата Огнєвіч готова до зйомок у дорослому кіно. Про це зірка розповіла в інтерв'ю для програми «Життя відомих людей» на телеканалі 1+1.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже реалізувалася як виконавиця, телеведуча і навіть депутат Верховної Ради України від Радикальної партії Олега Ляшка. Судячи з усього, наступним кроком для неї стане акторство.

Ведуча «ЖВЛ» вирішила запитати у Злати, з чим пов’язана її відвертість в Instagram, адже останнім часом вона все частіше і частіше публікує досить відверті знімки. Виявляється, таким чином Огнєвіч бореться з купою комплексів, якими її нагородив колишній хлопець.

Злата Огневич в ЖВЛ
Злата Огнєвіч у ЖВЛ

За її словами, коли вони розлучалися з цим молодим чоловіком, він називав її бездарністю, говорив, що вона негарна, що у неї погана фігура. Все це так сильно вдарило по психіці співачки, що вона навіть звернулася за допомогою до психолога, якийсь час пила антидепресанти, тому що була в депресії.

Злата Огневич ледь не потонула в морі
Злата Огнєвіч

Крім того, мати Злати не схвалює бажання дочки позувати перед камерами в білизні і вже тим більше без неї, не кажучи вже про те, щоб демонструвати своє тіло публіці:

«У мене навіть контри [конфлікт] з цього питання з мамою, тому що вона мене завжди виховувала в такому дусі, що потрібно все там закрити, прикрити».

Злата Огневич
Злата Огнєвіч

Поступово виконавиці вдалося позбутися від надуманих затискачів і тепер вона готова на щось більше, ніж просто нескромні фотосесії:

«Потихеньку я почала справлятися з цим і зараз, якщо мені запропонують знятися у відвертій стрічці, я погоджуся», — рішуче заявила знаменитість.

Хто знає, цілком можливо, в найближчому майбутньому Огнєвіч відкриє в собі нові таланти і шанувальники зможуть побачити її в новому амплуа.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.