Королева зізналася, що Тарзан зраджував їй від початку спільного життя: “Знаєш скільки баб за 20 років мені дзвонили і скаржилися? “

У своєму інтерв'ю для програми "Обережно, Собчак!" Наташа Корольова зізналася, що про зради Тарзана йшлося дуже давно, практично від початку їхнього спільного життя.

Однак Королева ніяк не реагувала на ці плітки. Співачка зазначила, що його нібито коханки навіть дзвонили Наташі безпосередньо, правда вона не розуміє навіщо – то чи з метою поскаржитися, то чи з метою нажитися, але чи з метою зруйнувати цей ідеальний шлюб.

Знаєш скільки баб за 20 років мені дзвонили, писали, вагітна, не вагітна?, – Королева

Наташа Корольова вперше публічно заговорила про зраду чоловіка
Наташа Корольова вперше публічно заговорила про зраду чоловіка

“Знаєш скільки баб за 20 років мені дзвонили, писали, вагітність, не вагітна? Вони бачили в мені якусь книгу скарг. Пам’ятаю ситуацію, дзвонить мені одна, каже: ” Здрастуйте, я хочу сказати, що я там вагітна. Я кажу: ну і що? Навіщо мені ця інформація? Телефон хлопця знаєте? Всі претензії туди “, – говорить Наташа Корольова. Тарзан же з цього приводу говорить, що зрада була лише одного разу, і вся ця ситуація вийшла величезною перевіркою відносин на міцність.

Нагадаємо, про зради Тарзана стало відомо в середині вересня. Цю заяву він сам і зробив у себе в Інстаграм, уточнюючи, що винен тільки перед своїм улюбленим Богом і перед дружиною.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.