Королева мало не загинула на Волзі, а Тарзан потім доглядав її з немічного стану: неймовірне випробування, через яке пройшла пара

В інтерв'ю Собчак Королева розповіла, що одного разу, коли вони з Тарзаном були разом ще тільки чотири роки, вона потрапила в аварію на воді.

Вона відпочивала на річці Волзі, її викинуло з човна і вона дуже довго після цього лікувалася.

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Подробиць свого стану співачка не розкривала, однак зазначила, що після цього три дні була в реанімації в немічний стан, а люблячий і турботливий чоловік Тарзан доглядав її, міняв їй судно (качка, – ред), допомагав і підтримував в усьому. Навіть серйозні травми і повна безпорадність молодий подружжя не налякала його.

Корольова і Тарзан
Корольова і Тарзан

“Після цієї ситуації мова не йшла ні про які ревнощі, ні про які закидах. Серьога для мене став такою людиною, на якого я могла покластися. Тому коли мені кажуть ” Та не може такого бути, що заздрісний! “, я не можу цього пояснити “, – говорить Наталя Корольова ледве стримуючи сльози.

Наташа Корольова розповіла про старих зради чоловіка
Наташа Корольова розповіла про старих зради чоловіка

Всі матеріали по темі:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.