“Так що ви від нього хочете? Він доросла дитина!” – змучена Наташа Корольова попросила залишити її чоловіка в спокої (відео)

Скандал зі зрадами Сергія Глушко Наташі Корольовій, здається, вирулює на пряму лінію.

Скільки всього було сказано, скільки версій, хто, де, в яких позах, кому, зраджував чи не зраджував, але розв’язка настала.

Ксенія Собчак таки знайшла слова, щоб витягнути на відвертість і Тарзана, і Наташу Корольову.

Наташа Корольова у Ксенії Собчак
Наташа Корольова у Ксенії Собчак

Що говорив він – вже нікому не цікаво. Все життя бігав за жінками, або вони за ним – яка різниця.

А його дружина виховувала дитину і працювала, як могла, щоб сім’ю утримувати. І не треба її засуджувати – кожен крутиться, як вміє чи як виходить. Спочатку на себе треба в дзеркало подивитися.

Але, до честі Наташі – вона вела себе дуже мудро! Навіть коли будь-яка нормальна жінка не те, щоб пику натовкла, а відбила б качалкою все бажання (і можливості) дивитися на інших!

Наташа Корольова пробачила чоловіка
Наташа Корольова пробачила чоловіка

А Наташа Корольова – молодець! Чесно.

Ось уявіть собі, що у вас чоловік – такий собі тарзан. Вечорами у нього робота – виступати в чому мати народила перед залом стурбованих (але забезпечених) дам. Потім за конкретні гроші йому належить ще “приватний” танець …

Ви таке витримаєте? Ні? Так і не засуджуйте Наташу Корольову! Вона – героїчна жінка, ще й пацана нормального виростила. Всі роки вона знала про зради чоловіка, але змирилася з цим, як з неминучістю. Заради сім’ї, своєї любові, заради дитини. Це було мудре її рішення.

А Тарзан, за його ж визнанням, тільки зараз зрозумів, як його дружині було складно поруч з ним. І дуже сподівається, що Наташа його простить.

 

 

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.