“Я став жертвою власного успіху”: Навальний вперше розповів хто і навіщо його отруїв

У великому інтерв'ю Юрію Дудю російський блогер і опозиціонер Олексій Навальний розповів хто і чому хотів його вбити.

На думку Олексія, це вигідно місцевої влади в Росії, яка роками переслідує його, стежить за ним і намагається перешкоджати діяльності з розсекречення злочинних схем чиновників. Оскільки ці розслідування у Навального були досить гучними і вдалими, він упевнений – став жертвою власного успіху.

“І ти реально віриш в те, що Путін дав команду? “, – запитав журналіст Юрій Дудь.

Юрій Дудь
Юрій Дудь

“А я не знаю у що вірити. Хоча б тому, що в останні два роки вся наша команда під жахливим тиском. Ми повинні мільйони доларів, то там на нас в суд подали, то тут. Але нас не тільки не зламали, ми стали сильніше. Моє припущення, яке можна назвати манією величі, – ми стали жертвою власного успіху. Нас мочили, ми виживали. Мало того – любове тиск ми використовували в свою користь “, – говорить Олексій Навальний.

Олексій Навальний дав перше інтерв'ю після отруєння
Олексій Навальний дав перше інтерв’ю після отруєння

Незважаючи на це, він ще не знає де саме його отруїли – можливо, це була рідина в напої, можливо – порошок в їжі. А можливо, зловмисники навіть обробили хімічною зброєю ручку двері в його готельному номері. Слідство ще триває, поки Навальний і його сім’я живуть в Німеччині і складаються під цілодобовою охороною місцевої влади.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!