Олександр Пономарьов чесно зізнався, що більше любить Ані Лорак, ніж Світлану Лободу, хоча обидві виступають в Росії

Виконавець хіта «Я люблю тільки тебе» Олександр Пономарьов чесно зізнався, кого з українського шоу-бізнесу любить, а кого не дуже. Сталося це в рамках рубрики «33 за 3» програми «Ранок у великому місті» на каналі ICTV.

Дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко намагається реалізуватися в ролі телеведучої. Дівчина працює на ранковому шоу, де всього лише за 3 хвилини намагається розкрити найцікавіші грані життя вітчизняних артистів.

На цей раз вона поспілкувалася з золотим голосом естради Олександром Пономарьовим. До речі, він перший представив Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення».

Александр Пономарев на Евровидении в 2003 году
Олександр Пономарьов на Євробаченні у 2003 році

З бесіди стало відомо, що незважаючи на те що герою статті вже 47, відчуває він себе молодше, розлютитися зірка може, якщо хтось ображає жінку або батьківщину — він справжній патріот. А муза до нього іноді приходить в самий незручний момент:

«Коли ти з душа вилітаєш голий шукати ручку або телефон, щоб з диктофоном надиктувати пісню, це смішно», — розповів співак.

Пономарев и Кучеренко в утреннем шоу «Утро в большом городе»
Пономарьов і Кучеренко в ранковому шоу «Ранок у великому місті»

Багато зі своїх хітів Пономарьов пише досить швидко, а на «Зіроньку» у нього пішло і зовсім якихось 10 хвилин. Що стосується критиків, до яких знаменитість прислухається, то це його друзі, які ніяк не відносяться до музики. При цьому зі сцени Олександр йти не збирається до тих пір, поки йому буде що сказати людям.

Кучеренко також запитала гостя рубрики, чому він продав свій лімузин. Виявляється, спочатку артист купував його для поїздки на «Євробачення», щоб Україна виглядала достойно, проте зараз впевнений, що їздити на такому автомобілі — поганий тон.

Александр Пономарев
Олександр Пономарьов

На коротке, але каверзне запитання ведучої: «Ані Лорак або Лобода?» Пономарьов буквально на секунду замислився, після чого вибрав Лорак, що цікаво, адже обидві зірки зараз виступають в основному в Росії.

Ще одним подивом для улюбленця жінок стане те, що найкрасивішою частиною жіночого тіла Олександр вважає очі. Виконавець сказав, що багато чого в них бачить, а в завершенні цього невеликого інтерв’ю він розповів про плани на майбутнє — хоче спробувати пожити на воді і відправитися в подорож.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.