Ольга Фреймут могла зруйнувати шлюб Сергія Притули: стало відомо, чому вони більше не спілкуються

Головний ревізор країни Ольга Фреймут одного разу ледь не зруйнувала шлюб Сергія Притули. Нарешті стала відома причина, по якій зірки «Нового каналу» більше не спілкуються.

Незмінний ведучий розважального шоу «Хто зверху?», а тепер кандидат на пост в мери Києва дав велике інтерв’ю в «Зе Інтерв’юер». Звичайно, Анатолій Анатоліч просто не міг пропустити питання про колишнью колегу Притули Фреймут.

Вони разом очолили ранковий «Підйом», ще до них приєднався Олександр Педан. З тих пір у цій трійці були й інші спільні проекти, причому Ользі та Сергію неодноразово приписували роман.

Притула, Фреймут и Педан в «Подъеме»
Притула, Фреймут і Педан в «Підйомі»

Проте з робочих в романтичні їхні стосунки не переросли. Більш того, з якогось моменту вони і зовсім обірвалися. За словами героя нашої сьогоднішньої статі, якоїсь відвертої сварки між ними не було.

Початок кінця їх дуету поклав раптовий відхід Фреймут на «1+1», коли через це всій команді «Хто зверху?» довелося терміново проводити кастинги на роль нової ведучої, не кажучи вже про переробку сценаріїв.

Ольга Фреймут перестала спілкуватися з Сергієм Притулою після багаторічної дружби
Сергій Притула та Ольга Фреймут

У відповідь на питання Анатоліча про те, чи спілкуються вони зараз з Ольгою, Притула сказав:

«Якщо ти до мене по-людськи, то і я до тебе по-людськи. Я не можу спілкуватися з людиною, якій я не довіряю».

Також Сергій поділився одним випадком, в результаті якого його думка про колишню колегу впала ще нижче. Сталося це приблизно 2-3 роки тому. Тоді він з сім’єю летів за кордон і на одній з пересадок записав з сином Дмитриком відео-привітання Оле на честь її дня народження.

Притула в «Зе Интервьюер»
Притула в «Зе Інтерв’юер»

30 секунд ролика були компліментарною історією, а решта 30 секунд — підколи зі зрозумілих їм внутрішніх жартах:

«Коли вона взяла це відео, приватне фактично, вирізала першу половинку і виставила в Instagram під таким соусом, дивіться, мовляв, як Притула сохне по мені і тому подібне, я для себе зробив висновки. Після цього перестав контактувати з людиною від слова зовсім, тому що я не знаю, яким боком це може мені вилізти ще в якийсь несподіваний момент життя».

Не виключено, що та сама витівка Фреймут могла спровокувати проблеми в шлюбі Сергія з продюсером шоу «Вар’яти» Катериною Сопельник.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.