Переможець «Голосу країни» Роман Сасанчин показав виграну квартиру і розповів про роботу в супермаркеті

Вся Україна дізналася про молодого і талановитого Романа Сасанчина під час його участі в десятому сезоні шоу «Голос країни» - чарівний хлопець миттю став фаворитом не тільки публіки, а й журі.

Почав свій шлях до перемоги він в складі команди Дана Балана, але потім перейшов під крило Тіни Кароль через невдалу «дуель». Саме Тіна допомогла юнакові досягти своєї мрії і виграти. Тепер за спиною у 18-річного Сасанчина вже серйозне професійне досягнення.

Роман Сасанчін - переможець
Роман Сасанчін – переможець

Після фіналу шоу життя Романа кардинально змінилася, і зовсім недавно він поділився в рамках програми «Життя відомих людей» зворушливим відео про зміни.

Серед призів «Голосу країни» Роман отримав не тільки можливість співпрацювати з солідною звукозаписною студією, а й двокімнатну квартиру в Києві. Хлопець тут же переїхав до неї з маленького тернопільського села разом зі своєю коханою, односельчанкою Іванною.

Квартира Романа Сасанчіна
Квартира Романа Сасанчіна

У новому гніздечку пара живе поки без меблів і тільки готується до ремонту, але вони вже визнається, що вони по-справжньому щасливі.

Роман Сасанчік зі своєю дівчиною
Роман Сасанчин зі своєю дівчиною

Відносини Романа та Іванни зав’язалися за кілька місяців до «Голосу» – співак закохався в красуню з першого погляду і домагався її деякий час. Потім дівчина погодилася поїхати з Сасанчиним в столицю, і сумнівів в серйозності почуттів вже не було. Тепер вони замислюються про весілля і шукають хорошу роботу – обидва поки працюють в супермаркеті, але мріють про творчій кар’єрі. На шляху до цієї мрії Роман продовжує записувати пісні у вільний час, а Іванна підтримує його і допомагає як менеджер.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.