Екс-віагрянка Альона Вінницька вперше розповіла про хворобу, яка мучила її довгі роки — подробиці

Екс-солістка найпершого складу жіночої поп-групи «ВІА Гра» Альона Вінницька вперше розповіла про важку хворобу, з якою боролася не один рік.

Після виходу з тріо в 2003 році героїня статті побудувала сольну кар’єру, також вона успішно зарекомендувала себе в ролі телеведучої на каналі «Україна».

Своїм колегам з програми «Зірковий шлях» Альона зізналася, що з самого народження була дуже хворобливою дитиною.

Алена в программе «Зірковий шлях»
Альона в програмі «Зірковий шлях»

Почалося все з того, що Вінницька народилася зі стафілококом. Це інфекція, що проявляється гнійним ураженням шкірного покриву, патологіями травного тракту, в процес можуть також залучатися ЛОР-органи і кісткова система.

Як сказала зірка, захворювання страшне і в деяких випадках навіть смертельне.

Алена Винницкая
Альона Вінницька

Через це мама народжувала Альону в інфекційному відділенні, після чого її відразу ізолювали. Перші півтора місяці дівчинка була взагалі без батьків поруч, а протягом трьох наступних років її життя буквально висіло на волоску.

Наслідки хвороби давали про себе знати і після. До самого закінчення школи виконавицю постійно переслідував хворобливий стан. За її словами, під час кожного огляду лікар знаходив у неї нові ускладнення від стафілокока.

Алена Винницкая
Альона Вінницька

Іншого дитинства, крім як постійні лікарні і санаторії, вона не знає. В результаті Вінницька почала боятися людей в білих халатах. Зате тепер все в порядку — Альона дуже уважно стежить за здоров’ям, хворіє нечасто, а до медиків ставиться з великою повагою.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.