Ми не чайлд-фрі: Соломія Вітвіцька пояснила, чому за 7 років шлюбу у них немає дітей

До ведучих головної новинної служби України ТСН завжди було достатньо уваги - у них вже сформувалося своє коло шанувальників, адже всім цікаво, чим живуть красиві і успішні медіа-леді.

Майже у кожної топової ведучої ТСН за спиною – щаслива сім’я, підростаючі діти і різні проекти. Новин про поповнення поки не чутно тільки від чарівної брюнетки Соломія Вітвіцька.

40-річна телеведуча зможемо вже більше семи років за 32-річним Владом Кочатковим – на знімках в соціальних мережах союз виглядає благополучним і міцним. Але чому тоді Соломія не поспішає порадувати коханого чоловіка спадкоємцями?

Соломія Вітвіцька з чоловіком
Соломія Вітвіцька з чоловіком

Журналісти думали, що пара дотримується досить популярною в цей час позиції чайлд-фрі, яка передбачає усвідомлену відмову народжувати і ростити спадкоємців. А може Вітвіцька не хоче відволікатися від блискучої кар’єри на основному телеканалі країни.

Але в недавньому інтерв’ю програмі “ЖВЛ” пара спростувала ці здогади, розповівши, що вони планують дітей найближчим часом. Раніше на шляху до бажаного поповненню були об’єктивні обставини, постійні відрядження або нестабільний графік, але в цьому році, коли вільного часу стало трохи більше, Соломія і Влад серйозно задумалися про планування сімейного розширення.

 ""

Соломія так прокоментувала:

Все, що можу сказати – ми над цим активно працюємо

З майбутнім чоловіком, режисером і кліпмейкером Владом Кочатковим, Соломія познайомилася на пікніку команди 1+1, де вони потрапили в одну команду по проходженню квесту. Там і проскочила іскра.

Одружилися вони в 2013 році, причому, Влад тричі робив пропозицію Соломії. Як вона згадує, перший раз просто сказав “Давай одружимося”. Та дівчина запитала: “А де колечко в коробочці, а на коліно?”. Хлопець пообіцяв, що все буде.

Весілля Соломія Вітвіцька і Влада Кочаткова
Весілля Соломія Вітвіцька і Влада Кочаткова

Тільки через кілька місяців Влад раптом несподівано впав на коліно і підніс заповітну коробочку з колечком. Щаслива Соломія відповіла “Так”.

А потім поскаржилася, що якось все швидко вийшло, не урочисто. Тоді на наступний день Влад прислав величезний букет з сто однієї троянди з запискою: “Любов моя, ти вийдеш за мене заміж?”.

Ось так і живуть душа в душу вже 7 років.

 

 

 

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.