Вікторія Булітко з «Дизель шоу» не була на побаченні вже цілих 8 років: немає охочих

Актриса «Дизель шоу» Вікторія Булітко зізналася, що в останній раз була на побаченні 8 років тому. Про це зірка розповіла під час зйомок в «Хто зверху?».

Гумористку люблять безліч шанувальників, тому зовсім не дивно, що публіка цікавиться її особистим життям. Проте сама вона не поспішає розкривати такі подробиці.

Звичайно, в інтерв’ю журналісти неодноразово задавали Вікторії питання на тему відносин, проте конкретних відповідей вона ніколи не давала. Відомо, що Булітко незаміжня, хоча супутник у неї є.

Його імені, як і своїх колишніх, артистка не називає, а тому залишається тільки здогадуватися, з ким саме вона зустрічається.

Виктория Булитко
Вікторія Булітко

Варто сказати, що як би фанати цього не хотіли, але Євген Сморигін не міг стати обранцем героїні нашої сьогоднішньої статті.

Їх творчий дует нещодавно відсвяткував десятиріччя і хоча на сцені «Дизель шоу» вони регулярно грають парочку, в житті їх пов’язує лише дружба — Женя щасливий у шлюбі зі своєю дружиною Лідією.

Евгений Сморигин и Виктория Булитко
Євген Сморигін і Вікторія Булітко

Глядачам «Нового каналу» в ефірі розважального проекту «Хто зверху?», де за перемогу борються зіркові команди чоловіків та жінок, пощастило першими почути відверте зізнання Вікторії. Виявляється, вона не ходила на зустрічі з кавалерами цілих 8 років.

«Востаннє я була на побаченні у 2012 році. Відтоді на них не ходжу, бо ніхто не хоче», — пожартувала Булітко.

Виктория Булитко в «Хто зверху?»
Вікторія Булітко в «Хто зверху?»

Насправді не тому. Актриса сказала, що у неї вже є пара. На питання про те, хіба закохані не влаштовують один одному нічого подібного, гумористка відповіла так:

«Так я його і так кожен день бачу. Ось тобі і побачення».

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.