Онук Алли Пугачової одружується: в сім’ї Примадонни скоро трапиться довгоочікуване поповнення — хто наречена?

В сім'ї Примадонни трапилася велика радість — Дені Байсаров, онук Алли Пугачової, одружується. Три роки тому Христина Орбакайте одружила старшого сина, тепер черга дійшла до молодшого.

Уже кілька років 22-річний герой нашої сьогоднішньої статті зустрічається зі студенткою МГІМО на ім’я Марія.

Примітно, що її тепло прийняли як майбутня свекруха, так і сама Алла Борисівна. Дівчина навіть була присутня на вечірці на честь 70-річчя співачки.

Мария с Аллой Пугачевой
Марія з Аллою Пугачовою

Сьогодні Маша поділилася в Instagram кадрами з заручин. Байсаров зробив коханій пропозицію руки і серця, піднісши шикарну каблучку з великим каменем.

На другому фото щасливі закохані обіймаються, а значить їх весілля вже не за горами. У коментарях користувачі мережі вітають парочку і бажають їм щасливого сімейного життя.

http://www.instagram.com/p/CHHvz8qnBwV/

Батьком Дені є чеченський бізнесмен Руслан Байсаров, з яким Орбакайте прожила 4 роки. Незабаром після народження спільного сина їхні стосунки почали псуватися.

Руслан Байсаров и Кристина Орбакайте
Руслан Байсаров і Христина Орбакайте

В результаті постійні сварки і скандали призвели до розставання. Пізніше в ефірі ток-шоу «Пусть говорят» Христина зізналася, що фінальна точка в їх цивільному шлюбі була поставлена після того, як Руслан вдарив її на очах у музикантів з колективу співачки. Виявилося, він неодноразово піднімав на неї руку.

Кристина Орбакайте с сыном Дени
Христина  Орбакайте з сином Дені

Після розриву Байсаров вимагав, щоб Дені жив з ним в Чечні, тоді як Орбакайте хотіла відвезти його в Америку.

Алла Пугачева с внуками Клавдией и Дени
Алла Пугачова з онуками Клавдією і Дені

Зіркові розбірки завершилися в суді — син залишився з батьком, навчався в кадетському корпусі, а після відправився на навчання до Лондона. До речі, зовсім недавно молодий чоловік став магістром.

Дивіться також відео про дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.