Від старого до молоденького: пустунка Могилевська різко перекинулася від Чапкіса до актора серіалу “Школа”

Цієї неділі на "Танцях з зірками" на телеканалі 1 + 1 показували Наталю Могилевську. Там вона була суддею-джокером.

З огляду на тематику вечора, Могилевська вбралася відповідно – рожеві волосся і заклеєний як у пірата очей. У цьому вбранні вона подавала неоднозначні натяки своєму колезі Григорію Чапкісу. З огляду на те, що він недавно одружився на молодій дівчині, його новоспеченої дружині ці знаки уваги не надто сподобалися.

Могилевська і Чапкіс грайливо переглядаються один з одним в прямому ефірі
Могилевська і Чапкіс грайливо переглядаються один з одним в прямому ефірі

Але всі розуміють, що це було на зло своєму колишньому партнерові і ймовірного екс-коханця Владу Ямі. Сама Могилевська не підтверджувала інформацію про те, що у них з Ямою щось було, але шанувальники бачили між ними пристрасть, коли ті танцювали в першому сезоні “Танців з зірками “.

Після закінчення проекту, Влада Яму та Наталю Могилевську кілька разів бачили разом.

Але повернемося до цього вечора. Могилевська так терлася біля Чапкіса, що на якусь мить здалося, ніби-то у них буде продовження вечора.

Однак вже сьогодні вона виклала фото з молоденьким артистом серіалу “Школа ” Даніелем Вегасом. Співачка навіть розповіла, що заради нового проекту подивилася на карантині всі сезони серіалу з цим актором.

Що між ними? Невже дослідну співачку потягнуло на молоденьких?

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.