Карантин закінчився: Філіп Кіркоров полетів в Дубай давати великий сольний концерт

Епатажний співак Філіп Кіркоров днями анонсував свою відпустку, а сам похлюпався в океані всього день і бігом за роботу.

Співак виставив у себе в Інстаграм-блозі дуже смішне фото, де фотошопом зробили кілька “Кіркоровим “. Шанувальники над ним однозначно посміялися. В описі король естради розповів, що це його перший великий концерт після початку карантину, тобто за останні 9 місяців.

“Уже сьогодні в Дубаї шоу # цветнастроенія. Коли радий, що настав довгоочікуваний день – але образів і справ стільки, що хочеться створити пару своїх клонів … # размножьсебя

Побіжу готуватися! Влаштую ввечері жарішку “, – написав співак (орфографія і пунктуація автора передані без змін).

Нагадаємо, днями Кіркоров відпочивав зі співаком Стасом Михайловим, його падчеркою та концертним директором. З чуток, артисти випили стільки, що їх на наступний день ледве розбудили.

А ось після великої тусовки з Михайловим Кіркоров зважився приділити увагу своїм дітям. Показав тепле атмосферний відео, як вони плескалися в море.

Мартін і Алла-Вікторія були явно щасливі такій поїздці, адже в Росії зараз холодно, а в еміратах дуже тепло.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!