Катерина Осадча та Юрій Горбунов разом зі своїм сином готуються до поповнення

Такі підозри закралися у шанувальників ще кілька місяців тому, коли Осадча перестала виступати на заходах в ролі телеведучої і залишила тільки один проект - "Світське життя ".

На цьому проекті телеведуча і королева епатажних з’являється в мішкуватих одязі, очевидно, щоб приховати свій живіт. Чутки поповзли, а Осадча не поспішає їх коментувати.

У своєму Інстаграм-блозі Катерина Осадча все частіше викладає фото в мішкуватих нарядах. І це ще одне тому підтвердження її можливої вагітності

Раніше в інтерв’ю Марії Єфросиніної Горбунов відзначав, що вони не виключають появи дітей – зокрема, їх син Ваня дуже хоче братика. Однак планувати щось зараз пара точно не хоче.

Осадча як справжня журналістка не розповідає багато чого на камеру. Але під час її попередньої вагітності вони не афішували цю новину аж до того, поки у телеведучої з’явився об’ємний живіт.

А як ви думаєте, чи чекає Осадча насправді дитини від Юри Горбунова, або це просто чутки?

Нагадаємо, пара телеведучих познайомилася, коли обидва вони працювали на телеканалі 1 + 1. Будучи провідними передачі, вони разом проводили багато часу, а коли телепрограма закінчилася, вирішили продовжити спілкування. Горбунов запросив Катерину на чашечку кави, так і закрутився роман.

Незважаючи на те, що Катя – пролазлива журналістка, пара не поспішала висвітлювати подробиці своїх взаємин.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.