“Безглуздий старпер! “: “Натурального блондина” Баскова висміяли за танці в Тік-Тоці

Голос шарманки Микола Басков нещодавно зважився поміняти свою цільову аудиторію, і переключився на молодь.

Про це свідчить його стиль в одязі – яскраві, строкаті кольори, пір’я, джинси, кросівки. Загалом, все, як за останнім писком молодіжної моди. На цьому “натуральний блондин ” вирішив не зупинятися, і навіть змінив свій напрямок в музиці. Він записав кліп на пісню “Дико тусім ” з відомим Тік-токери данин Мілохін, якого зараз обговорює вся країна.

Щоб закріпити статус молодіжного виконавця, Микола Басков зареєструвався у соціальній мережі Тік-Ток

Однак таке прагнення освіжити свій репертуар оцінили не всі.

Басков поміняв цільову аудиторію
Басков поміняв цільову аудиторію

Російський комік і телеведучий Сергій Мезенцев зазначив: «Коли старпери танцюють в TikTok, я думаю: навіщо ж вони це роблять? Вони в своєму розумі? Це виглядає безглуздо. Коли Басков і інші роблять щось в TikTok, тому що треба, а не тому що відчувають – це погано ».

Також Мезенцев зазначив, що Баскову Tik-Tok потрібен тільки для того, щоб підняти рейтинги, які з кожним днем тільки падають.

Сам співак на таку критику поки ніяк не відреагував. Йому поки ніколи, адже він знімає чергове відео в Тік-Ток.

Відзначимо, Миколі Баскову зараз всього 44 роки. За роки своєї діяльності як артиста він отримав кілька важливих державних нагород, серед яких Народний артист України, Майстер мистецтв Молдови, Народний артист РФ. Крім цього, Басков несподівано отримав ступінь кандидата мистецтвознавства і посаду професора кафедри вокалу. Якийсь час викладав вокал.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.