Олег Винник и его самые популярные песни для настроения: вы точно будете их напевать

Олег Винник - один з найвідоміших і популярних виконавців на українській естраді.

Ми вирішили зробити добірку з його найпопулярніших і зворушливих пісень, які ви точно згадаєте. А ще – це легендарні композиції, з яких взагалі не обходиться жоден концерт “короля вовчих “.

У кожної людини є свій шлях. Часом на цьому шляху зустрічаються різні люди, інтриги і спокуси … Саме про це історія в кліпі “Шалене кохання “. Кліп вийшов в цьому році в травні, і вже набрав 1,6 млн переглядів.

Пісня, без якої концерт Олега Винника та його подружки-бек-вокалістки Таюне був би неповноцінним – Ніно. Існує думка, що ця пісня присвячена його шкільне кохання, яку звали Ніна. Одного разу журналісти ТСН розшукали, і виявилося, що зараз це звичайна продавщиця в магазині. Сам Винник ще не коментував так, що пісня присвячена саме їй.

“Королем вовчих ” Винника прозвали не просто так, а через його пісні “Вовчиця “. Ця пісня має подвійний сенс, де жінка порівнюється з вовчицею. А кліп дуже художній і цікавий, до слова.

А ще у Олега є пісня спільно з репером Потапом. Вони записали трек і навіть зняли кліп до фільму “Божевільне весілля “.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.