Дорого-багато: Світлана Лобода похвалилася своїм розкішним особняком

Відома співачка Світлана Лобода поділилася з шанувальниками фотографіями свого унікального особняка недалеко від Москви.

Довгий час Світлана Лобода приховувала, де проживає в Росії, але останнім часом в її соціальних мережах почали з’являтися все більше знімків на тлі особняка.

Лобода показала свій особняк
Лобода показала свій особняк

Зовні будинок артистки помпезний і величезний, але дизайн інтер’єру не менш багатий. Ліпнина, мармур, колони – все це створює ефект багатства і розкоші. Сам будинок пофарбований у світло-бежевий колір. По всій ділянці ростуть декоративні хвойні дерева.

Розкішний будинок Світлани Лободи
Розкішний будинок Світлани Лободи

Відомо, що Лобода проживає в модному і дорогому селищі “Княже озеро “. Дозволити собі купити будинок в цьому селищі може далеко не кожен. Середня вартість котеджу площею 400 квадратних метрів становить 17 мільйонів доларів. Не дивно, що сусідами співачки є відомі і публічні особи: Дмитро Нагієв, Ігор Ліфанов та інші.

Селище "Криве озеро", в якому проживає Лобода
Селище “Криве озеро”, в якому проживає Лобода

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.