Дмитро Комаров показав лабораторію клонування “навиворіт “

Відомий мандрівник Дмитро Комаров любить досліджувати місця, куди зазвичай не доходять камери журналістів.

В рамках своєї роботи в шоу “Світ навиворіт ” Дмитро Комаров побував в таких місцях, про які до цього навіть не підозрювали. Над ним часто жартують його колеги по цеху, мовляв, як він взагалі залишився живим і ніхто з диких тварин не вчинив на нього полювання? Сам телеведучий на такі жарти також реагує з гумором, і щоразу відкриває нові грані нашого світу.

Дмитро Комаров показав як клонують … людей: “Мене складно здивувати, але … ”

Він показав шанувальникам в Інстаграм-блозі фото з дослідницького центру клонування.

“Мене складно здивувати. Але мені важливо весь час дивуватися, щоб дивувати вас і знімати # мірнаізнанку гідно. Ця зйомка мене не просто здивувала, а реально шокувала … Буду коротким. Пекін. Лабораторія … клонування. Ніяк не секретна – просто комерційна . Для всіх бажаючих. Хочеш клонувати жива істота – це поставлено на потік “, – дивується Дмитро Комаров в своєму Інтернет-блозі.

Він уточнив, що, якщо ви хочете зробити клон собаки, то доведеться віддати приблизно 50 тисяч доларів. І ви можете зробити копію взагалі будь-якого домашнього вихованця, навіть якщо він вже помер. Вчені дають гарантію виготовлення точної копії – своєрідного “брата-близнюка “. Копія буде повністю ідентичною – аж до кольору очей, плям на шерсті, вій і так далі.

Більше про це дослідження можна дізнатися на телеканалі 1 + 1 у шоу Дмитра Комарова “Світ навиворіт “.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.