Майже заміжня Ані Лорак підкотила до Сергія Лазарєва, в чиїй орієнтації всі ой як сумніваються

Ані Лорак і Сергія Лазарєва давно пов'язували один з одним незвичайною і зовсім не дружнім зв'язком.

А зараз вони все більше і більше підтверджують цю непросту зв’язок своїми неоднозначними коментарями. Днями співак Сергій Лазарєв виклав чуттєве чорно-біле фото в пальто. На ньому він позує ніби ховаючись від вітру, задумливо дивиться вниз.

Ані Лорак не встояла від чарівного Лазарева, і висловила свої почуття на мільйонну публіку

Хоча зробила це досить стримано. Залишила тільки коментар у вигляді смайлика вогню. Це означає, що образ Сергія Лазарєва їй сподобався.

Ані Лорак коментує Сергія Лазарєва
Ані Лорак коментує Сергія Лазарєва

Відзначимо, у що Ані Лорак зараз готується до заміжжя з продюсером Тіматі Єгором Глібом. Раніше Єгор зустрічався і навіть був одружений з українською співачкою TAYANNA. Після розставання, танення розповіла, що Єгор був досить грубим батьком, забирав у дружини гроші, і навіть міг підняти руку.

Ані Лорак ніколи не коментує своє особисте життя, особливо навіть якщо є якісь негаразди. Але зараз, судячи з Інстаграм знаменитості, вона виглядає щасливою і життєрадісною.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.