Стас Костюшкін розповів, як його схилили до близькості в 8 років: «Залишилася травма на все життя»

Екс-соліст групи «Чай вдвоем» Стас Костюшкін відверто розповів про випадок, який залишив відбиток в його свідомості у вигляді психологічної травми.

Стас Костюшкін став гостем програми “Емпатія Манучі “, яка виходить на Ютуб-каналі. Артист відверто відповів на поставлені ведучим питання і розповів про страшну ситуацію, яка сталася з ним в дитинстві. За словами Стаса, вона жертвою насильства, коли йому було всього 8 років. Артист зізнався, що в той день він зі своїми друзями пішли гуляти і зустріли хлопців. Хлопці 17-18 років почали погрожувати хлопчикам і почали над ними знущатися.

Стас Костюшкін дав інтерв'ю програмі "" Емпатія Манучо "
Стас Костюшкін дав інтерв’ю програмі ” Емпатія Манучо “

«Сказав відкривати роти. Ну запхав кожному чл * н в рот. », – відверто розповів Костюшкін. «Коли це все закінчилося, ніхто не розумів, що це. Я чим дорослішими ставав, все більше хотів убити його », – згадує артист.

Стас зізнається, що дитяча травма не залишилася в минулому, це травма на все життя. За словами артиста, він завжди боявся за своїх синів і не спускав з них очей, коли хлопчики гуляли на вулиці.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.