Ані Лорак набила собі легковажне тату у вигляді метелика після розлучення з Муратом: на що не підеш заради нового кохання

Популярна українська співачка Ані Лорак набила зліва від серця тату у вигляді метелика. Шанувальники пов'язують це з новим коханням артистки після розлучення з Муратом.

У минулому році героїня нашої сьогоднішньої статті офіційно розлучилася з Налчаджиоглу, з яким прожила 10 років у шлюбі і якому подарувала доньку Софію. Дівчинці зараз 9 і вона залишилася жити з мамою, хоча бачитися з татом зірка їй не забороняє.

Кароліна публічно не пояснювала причину розставання, проте в ЗМІ неодноразово з’являлися новини про зради Мурата, причому постійні.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу з донькою Софією

Довго сумувати виконавиця не стала і незабаром почала зустрічатися з музичним продюсером лейблу Black Star Єгором Глєбом.

Закохані не приховують роман, час від часу публікуючи спільні фото в соціальних мережах, однак при цьому не афішують подробиць особистого життя.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Глєб

Фанати Лорак впевнені, що весілля пари не за горами і навіть пов’язують єдине тату знаменитості з новими відносинами.

Тату Ани Лорак
Тату Ані Лорак

Про нього вона розповіла, відповідаючи на запитання читачів журналу Glamour:

«Ще зовсім недавно я собі і уявити не могла, що на моєму тілі з’явиться татуювання, тому що мені здавалося, що це абсолютно не моє. Але ось, все змінюється і зліва від серця у мене оселився метелик», — зізналася Ані.

Ани Лорак отвечает на вопросы фанатов
Ані Лорак відповідає на питання фанатів

Під час цієї ж сесії відповідей артистка відзначила, що в число її улюблених страв поряд з азіатськими том-ямом і суші входять традиційний український борщ та смажена картопля. Хоча, судячи з чудової фігури Кароліни, їх вона їсть нечасто, щоб тримати себе у формі.

На этом фото тоже можно заметить татуировку Лорак
На цьому фото теж можна помітити татуювання Лорак

Більше подробиць про співачку Ані Лорак дивіться у відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.