Олег Винник скасував концерт через “чорну зону карантину ” – невідомо що буде далі

Король вовчих Олег Винник знову анонсував скасування концерту через пандемію. Тепер він переносить захід майже на літо наступного року, і не впевнений, що він взагалі відбудеться.

Про своє рішення співак повідомив в своєму Інстаграм-блозі, вибачившись перед шанувальниками за незручність.

“ЧЕРКАСИ! НОВА ДАТА КОНЦЕРТУ! Дорогі мої земляки, сумно про це писати, але ми змушені знову переносити наші концерти. Кількість захворювань зростає щодня, і головне для мене – щоб все ви були здорові. Виступ в Черкасах, який повинен був відбутися 8 листопада, поки плануємо 30 травня “, – пише Олег Винник на своїй сторінці в Інстаграм.

Відзначимо, це вже не перший виступ, яке скасовує співак.

Концерти через пандемію скасували вже Віктор Павлик, Оля Полякова, Потап, Настя Каменських, тепер і Олег Винник

В уряді зараз говорять про те, що буде введений карантин вихідного дня. Це означає, що з вечора неділі і до ранку понеділка будуть закриті всі заклади. Працювати в “чорної ” зоні або при повному локдауне, або ж при карантині вихідного дня будуть виключно підприємства критичної інфраструктури – продуктові магазини, аптеки і громадський транспорт.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.