Ані Лорак зворушливо привітала з днем народження маму, яка віддала її в інтернат

Відома співачка Ані Лорак опублікувала зворушливі фотографії зі своєю мамою і привітала її з днем народження.

Ані Лорак – одна з найпопулярніших і затребуваних співачок України і Росії. Зараз артистка може собі дозволити практично все: машини, будинки, відпочинок на кращих курортах світу. Однак життя Кароліни була такою не завжди: в дитинстві майбутня співачка голодувала і доношувала одяг за братами.

Батьки Ані Лорак розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жили разом з мамою. Сім’я жила за межею бідності і в якийсь момент мама Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат. Ані Лорак в одному з інтерв’ю розповіла, що тоді інтернат здався їй відмінним місцем, адже там годували й одягали.

Ані Лорак з мамою
Ані Лорак з мамою

Незважаючи на важке дитинство, Ані Лорак зберегла теплі стосунки зі своєю мамою Жанною

7 листопада Ані Лорак дуже зворушливо привітала свою маму з днем народження. Співачка опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз колаж, де у верхній частині фото помістила дитяче фото з мамою, а в нижній частині – недавнє спільне фото.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак
Скріншот Інстаграм-сторіз Ані Лорак

“З Днем народження, улюблена Мамочка “, – підписала колаж Ані Лорак.

Варто відзначити, що співачка дуже схожа зовні на свою матір, а на останній фотографії це відчуття ще більше підсилюють сонцезахисні окуляри.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.