Знімки дублерів відомих акторів, яких ви не зможете відрізнити без підказки (8 ФОТО)

Ні для кого не секрет, що відомі актори, які виконують головні ролі, наймають замість себе дублерів в небезпечних сценах.

Дублери – це максимально схожі і загримовані під основного героя актори, які, за допомогою спеціальної підготовки і знання трюків, можуть, наприклад, зістрибнути з моста або перестрибнути з машини в машину під час їзди замість головного героя. Ви напевно не помічали цього в кіно, але більшість іменитих акторів і актрис знімаються саме за допомогою дублерів в сценах особливо напружених і небезпечних. Давайте ж познайомимося з “двійниками ” знаменитостей.

Гейтен Матараццо з “Дуже дивні справи”

Його зовсім юний дублер схожий на актора як дві краплі води. Звуть його, до речі, Кріс Шмідт. Признавайтесь, помічали в кадрі “підробку “?

Гейтен Матараццо з "Дуже дивні справи"
Гейтен Матараццо з “Дуже дивні справи”

«Трансформери: Останній лицар» 2017 року випуску

Майкл Уолберг і його “пародист ” Ден Маст схожі один на одного так, ніби-то вони – брати близнюки. Навіть зачіски ідентичні.

«Трансформери: Останній лицар» 2017 року випуску
«Трансформери: Останній лицар» 2017 року випуску

«Вижив» і Том Харді

У цій кінострічці 2015 роки замість Тома знявся добре загримований, але менш відомий Джейкоб Томурі. До слова, навіть на знімальному майданчику їх було не відрізнити один від одного.

«Вижив» і Тома Харді
«Вижив» і Том Харді

Один брутальніше іншого

Так можна назвати порівняння Таноайа Ріда і Дуейна Джонсона. Погодьтеся, в них багато спільного?

Таноай Рід і Дуейн Джонсона
Таноай Рід і Дуейн Джонсона

“Назад у майбутнє”

Ті, хто дивився цей фільм, точно пам’ятають, як багато було там трюків, небезпечних сцен і складних епізодів. Тому одним дублером обійтися не вдалося, наймати довелося аж трьох. Ось вони – Роберт Беннетт, Кевін Холлоуей і Чарлі Кроувелл.

"Назад у майбутнє"
“Назад у майбутнє”

Шикарний Х’ю Джекман і його двійник у «Люди Ікс: Остання битва» 2006 рік

Х’ю – незамінний актор. Але все ж в деяких епізодах його довелося підмінити двійником. Смішну зачіски довелося робити Річарду Брадшо.

Шикарний Х'ю Джекман і його двійник у «Люди Ікс: Остання битва» 2006 рік
Шикарний Х’ю Джекман і його двійник у «Люди Ікс: Остання битва» 2006 рік

Гра престолів

На знімальному майданчику «Ігри престолів» куди більше поважали дублершу Лауру Джейн Батлер ніж саму Софі Тернер. Неймовірне схожість. Шанувальники, дізналися де хто?

Гра престолів
Гра престолів

Джонні Депп теж замінимо. Особливо в “Піратах Карибського моря “

Неймовірна картина, яка привернула до себе мільйони шанувальників. Хороша акторська гра допомогла Тоні Анджелотті підміняти Джонні Деппа в «Піратах Карибського моря». Признавайтесь, не відразу зрозуміли, де тут справжній Джонні?

Джонні Депп теж замінимо. Особливо в "Піратах Карибського моря"
Джонні Депп теж замінимо. Особливо в “Піратах Карибського моря”

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.