“Роздягав її в пошуку натхнення “: спливли подробиці відносин Софії Ротару і автора її пісень

Пісні Софії Ротару завжди були унікальні тим, що буквально чіпали за душу. Але мало хто знає, що у них є особливий, свій секрет, про який зазвичай не говорять.

Але недавно в мережі підняли цю тему і вирішили поговорити про те, що було багато років тому. На самому початку варто відзначити, що чоловік Ротару Анатолій Євдокименко помер майже 20 років тому, і за життя Софія була йому вірна.

Через жалобу про смерть свого чоловіка, артистка на довгий час пропала з екранів і навіть хотіла піти зі сцени

Але син зірки і музичний композитор Руслан Євдокименко вчасно підтримав свою зневірену матір, і допоміг є стати на ноги.

Софія Ротару і Руслан Євдокименко
Софія Ротару і Руслан Євдокименко

Також музикант і екс-учасник російської групи «Турбомода» Олександр Попов, за інформацією інсайдерів, неодноразово намагався привернути увагу Софії Михайлівни. Попов, за інформацією людей, наближених до Софії Михайлівні Ротару, неодноразово визнавався їй у коханні і навіть переслідував знаменитість під додому і до робочої студії.

Журналістам Ротару одного разу навіть випадково проговорилася, що цей чоловік не тільки висловлював їй слова симпатії, а ще й писав пісні і навіть кілька разів з нею зустрічався. Правда наскільки близькою була зв’язок Олександра Попова, Софія Михайлівна не уточнює.

У романі з ще одним другом Ротару викрили в той же час.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.