Юлія Висоцька та дочка, яка сім років в комі: вони такі схожі (ФОТО)

Сім років тому в родині зразковою пари Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського трапилася страшна трагедія, яка перевернула їх життя догори дном, а старшу дочку Марію практично позбавила життя.

Тоді їх показували по всіх каналах, адже такого не побажаєш навіть ворогу. Сім’я в повному складі потрапила в страшну аварію у Франції – машину вів глава сім’ї, режисер Андрій Кончаловський. В результаті ДТП постраждали всі, хто знаходився в автомобілі. Але найсерйозніші травми отримала старша дочка Марія Кончаловская.

Станом на осінь 2020 року Маша в комі. Уже сьомий рік – це третина її життя

За цей час дівчинка не росте, не розвивається, не спадає на себе. І зовсім не факт, що коли небудь зможе відкрити очі і сказати слово “мама “.

Імениті батьки не люблять піднімати цю тему в інтерв’ю, але Юлія Висоцька якось зізналася, що вони з Кончаловським з самого моменту трагедії розуміли, що відновлення Марії буде довгим і важким. Вони лікували її вже в Росії, в Німеччині, в Італії та інших країнах. Результату як не було, так і немає. Лікарі запевняють – чим довше людина перебуває в комі, тим менше у нього шансів знову повернутися до нормального життя. Після семи років у комі вони прагнуть до нуля.

За тим фотографіям, які збереглися з юного віку Марії, можна зрозуміти, що вона була б дуже схожа на свою маму Юлію. Особливо їх пов’язує форма обличчя і очі.

Маша Кончаловская і Юлія Висоцька
Маша Кончаловская і Юлія Висоцька

Детальніше про страшну аварію дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.