“Зразкова сім’я “: Катя Осадча відвела в ліс трирічного сина від Горбунова

Поки тато працює в поті чола, мама з сином гуляють, відпочивають і насолоджуються останніми теплими осінніми днями.

Телеведуча Катерина Осадча показала, як вони з маленьким Ванею провели вихідні. Вони вирушили в ліс, і позували на тлі багряно-жовтого килима з листя. Фотографії в Інстаграм вийшли дуже теплими і атмосферними. Шанувальники відзначили, що не вистачає на цих фотографіях тільки глави сім’ї Юрія Горбунова.

“А тато на танцях сумує за вам “, – не втримався, і написав Юрій Горбунов, будучи на прямому ефірі “Танців з зірками “.

Відзначимо, зараз Катерина Осадча чомусь перестала зніматися. Шанувальники думають, що це через її другої вагітності, яку зірка так ретельно приховує від шанувальників.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча не хотіли анонсувати і першу вагітність, але були змушені, так як Катя знімалася в “Світського життя ” з уже помітним животиком.

До слова, звів цю зоряну пару саме канал 1 + 1, де вони разом працювали з 2005 року. Тоді випадково Юрій запросив Катерину як колегу випити кави після зйомок, і між ними виникли почуття.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.