Вікторія Дайнеко зухвало висловилася проти споживацького ставлення до жінок

Співачка висловилася, що її дуже дратують чоловіки, які дивляться на жінок зверхньо, ніби натякаючи, що вони не здатні скласти їм здорову конкуренцію.

Красуня Дайнеко ніколи не відчувала браку уваги з боку чоловіків. Але незважаючи на це, вона досить часто стикається з нівелюванням можливостей і здібностей жінок. Випускниця проекту «Фабрики зірок – 5» активно веде свій Інстаграм-блог, тому поділилася зі своїми шанувальниками думкою з цього приводу.

«А мені все-таки більше подобаються хлопці, які вкладають час, емоції і ресурси у взаємини з дівчиною. Останнім часом нудно від тих, хто дивиться на тебе тільки як на шматок м’яса і вважають, що пара СМС – це максимум, який жінка заслуговує для с ** кса з ним », – обурилася артистка.

Вона уточнила, що “мода ” на такі відносини їй безумовно не подобається, і вона ніколи не прийме її як нормальне явище для себе.

Шанувальники багато в чому підтримали думку співачки Вікторії Дайнеко, уточнивши, що ставлення до жінок в основному залежить від менталітету. В першу чергу, найбільше зневажливого ставлення до жінок в країнах пострадянського простору, на її думку. Адже європейські чоловіки вже давним давно звикли до того, що у них з жінками однакові права і обов’язки.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.