Мода на сурогатне материнство: спочатку Кіркоров, потім Пугачова і Галкін, Лазарєв, Сюткін

Якщо поглянути на сучасний шоу-бізнес, то диву даєшся - чого ж тільки не придумають багаті і знамениті.

Але всі вони як один хочуть простого людського щастя. А саме сім’ї та дітей. Є пари, у яких не завжди виходить завести дітей. Тоді вони вдаються до допомоги сурогатної матері. Чи не першим, хто зробив це в російському шоу бізнесі був король естради Філіп Бедросович Кіркоров.

Кіркоров і його діти
Кіркоров і його діти

Це зараз його Мартіну і Аллі-Вікторії вже по вісім років, а в день народження вся країна просто була приголомшений – невже так можна? Що він собі думає, і що він пропагує? До слова, свою дочку він назвав Аллою-Вікторією на честь двох найголовніших жінок його життя – мами і Алли Борисівни (колишньої дружини).

Пугачова, Галкін і їх діти
Пугачова, Галкін і їх діти

Слідом за цим вирішили завести дітей і Пугачової. Вірніше, Галкін і Пугачова

Зараз їх двойняшкам Гаррі і Лізі по сім років. І вони прекрасно ростуть в їх фамільному замку в селі Багна, радуючи батьків. Нещодавно вони навіть продемонстрували свої вокальні здібності, переспів пісню Баскова і Дані Мілохін “Дико тусім “.

Історія двійнят Гаррі і Лізи, а також чому вони нарвалися на таке обговорення публіки – в нашому відео.

У Лазарєва теж є діти. Шестирічний Микита і дворічна Ганна – це син і дочка, які Сергію народила сурогатна мати. Чому він не хоче створити сім’ю і кимось і завести своїх дітей – незрозуміло. Напевно, він ще просто не знайшов свою людину. Хоча йому багато раз приписували роман з Ані Лорак.

Лазарєв і його діти
Лазарєв і його діти

Нещодавно ходили чутки про те, що Валерій Сюткін і його дружина також вдалися до допомоги сурогатної матері. 9 серпня біля Валерія Сюткина народився син Лев. Вагітність дружина артиста приховувала, тому сумніви і закралися. Хоча Сюткін спритно їх спростував.

«Мені абсолютно байдужі висунуті версії про сурогатну маму та інше. Так думайте що хочете! Як жартують ізраїльські гумористи: «Коли мене немає поруч, ви можете мене навіть бити», – поділився щасливий новоспечений батько Валерій Сюткін.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.