Юлія Висоцька не витримала і приголомшила правдою про шлюб з Андрієм Кончаловським: «Любить, коли люди страждають»

Відома російська телеведуча і актриса Юлія Висоцька не витримала і видала всю правду про шлюб з режисером Андрієм Кончаловським. Пара разом вже більше 20 років.

Зовсім скоро на екранах відбудеться прем’єра нової картини метра кіноіндустрії під назвою «Дорогі товариші». В основу сюжету лягли правдиві історичні події 1962 року, коли Новочеркаська забастовка закінчилася трагедією. Головною музою Кончаловського, звичайно ж, виступила кохана дружина.

Незважаючи на те що їх пов’язують родинні стосунки, Юлія не посоромилася зізнатися, що працювати над стрічкою було вкрай важко, оскільки Андрій Сергійович висував до неї суворі вимоги.

«Він режисер, який любить, коли люди страждають на знімальному майданчику. Він стежить за всім — щоб я правильно виглядала, мала відповідний акцент. Для нього важливі будь-які дрібниці», — розповіла теледіва в новому ролику на власному YouTube-каналі.

Андрей Кончаловский
Андрій Кончаловський

Варто відзначити, що сам Кончаловський вже давно хотів зняти фільм про інцидент в Новочеркаську, адже за радянських часів його не можна було обговорювати, зате зараз історія доступна для вивчення кожного. Під час роботи над сценарієм Андрій постарався зробити все максимально реалістично.

До речі, картина вже заслужила кілька високих оцінок на світових кінофестивалях. Більш того, в індустрії подейкують, що «Дорогі товариші» можуть висунути на «Оскар» як найкраще іноземне кіно.

Пара Висоцької і Кончаловського завжди на слуху і не в останню чергу через трагедію, яку їм довелося пережити. Детальніше дивіться у відео:

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.