Зірка «Сватів» Олеся Железняк знаходиться на межі розорення і ледве виживає: «Худо-бідно»

Відома російська актриса Олеся Железняк зізналася, що через пандемію знаходиться на межі розорення. Зірка «Сватів» переживає не найкращі часи в плані заробітків.

Уже не перший рік героїня нашої сьогоднішньої статті виступає в московському «Ленкомі». З огляду на карантин, проведення вистав та інших заходів опинилося під загрозою.

Зараз в столиці діє правило щодо заповнюваності залів глядачами не більше, ніж на 25%, але знаменитість рада і цьому, адже в такий важкий період рідний театр не залишив її зовсім без доходів:

«Дуже відчувається, що глядачів мало, особливо якщо звик грати при повних залах. Артисти «Ленкому» в цьому сенсі розпещені. Доводиться непросто», — розповіла Олеся.

Олеся на сцене театра
Олеся на сцені театру

Більш того, керівництво повністю виплачувало зарплату всім співробітникам, коли виступи були під повною забороною:

«Це були єдині гроші, на які ми жили. Наша галузь дуже постраждала через пандемію».

Кадр из Сватов
Кадр зі Сватів

Якщо раніше Железняк по півмісяця проводила в дорозі на поїздах, то зараз за останні 8 місяців вона була зайнята всього в двох гастрольних виставах:

«Це і фінансово відчутно, але іпотеку худо-бідно потихеньку виплачую», — підсумувала актриса.

Також вона зізналася, що важко звикати до дистанційного навчання дітей, яких у неї четверо, проте зірка не скаржиться і приймає нові умови як даність.

Якщо хочете дізнатися, чи буде 7 сезон улюблених багатьма «Сватів» і чи з’явиться в кадрі Олеся, дивіться відео на YouTube-каналі «Одна Минута»:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.