Машина всмятку, ногу і голову довелося зашивати: як аварія в 2006 змінила життя Насті Каменських?

У 2006 році популярна співачка Настя Каменських потрапила в страшну аварію, в якій загинуло троє осіб. Ця страшна подія назавжди змінило ставлення артистки до життя.

Страшна аварія з Настею Каменських трапилася в далекому 2006 році, коли про співачку ще ніхто не знав, а дует «Потап і Настя» тільки зароджувався. Довгі роки подробицями цієї події Настя не ділилася з публікою і тільки через багато років Каменських і її чоловік Потап розповіли подробиці того дня.

Настя Каменських дивом залишилась жива

Тоді, 14 років тому, Настя разом зі своїм хлопцем на той час Володимиром Дятловим і його сім’єю прямувала з Миколаєва до Києва і попала в ДТП. Машина, в якій їхала Каменських, перекинулася 8 разів. В аварії загинули батьки Дятлова і його сестра, а Настя вилетіла з автомобіля, вибивши головою лобове скло і дивом залишилася жива. У ДТП Каменських сильно пошкодила ногу і голову, їй накладали шви.

Настя Каменських з колишнім хлопцем Влаліміром
Настя Каменських з колишнім хлопцем Володимиром

Пізніше Каменських зізналася, що ця страшна аварія змінила її життя назавжди. В інтерв’ю для «Світського життя» Каменських розповіла, що буквально відразу після ДТП її життя змінилася кардинально – вона стала неймовірно популярною. Каменських зізналася, що після цієї події їй дуже захотілося сім’ю і дітей.

Більше про найгучніші зіркові ДТП дивіться на нашому YouTube каналі:

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.