Ілона Гвоздьова, яка тільки народила, в тісній сукні з глибоким розрізом показала перший танець після родів: виходить з декрету

Відома в Україні хореограф Ілона Гвоздьова показала свій перший танець після пологів, надівши тісну обтягуючу сукню з розрізом до стегна.

Зовсім недавно, 11 жовтня, в одному з приватних пологових будинків Києва танцівниця народила другу дитину — сина Домініка. Разом з чоловіком Іваном Хом’ячуком пара також виховує чотирирічну дочку Рію.

Илона Гвоздева с мужем
Ілона Гвоздьова з чоловіком

Протягом всієї вагітності героїня нашої сьогоднішньої статті не припиняла танцювати. Більш того, Ілона навіть взяла участь в поточному сезоні шоу «Танці з зірками», склавши пару шоумену Дмитру Танковичу.

Ілона Гвоздьова розповіла про першу роботі за 50 грн
Ілона Гвоздьова та Дмитро Танкович

На жаль, а може і на щастя, за результатами глядацького голосування вони першими покинули паркет. Не виключено, що причиною цього стало несхвалення публікою рішення Гвоздьової брати участь в проекті на настільки пізніх термінах.

Сама вона вважає, що вся справа в «совдепівському світогляді» багатьох жителів пострадянських країн, який вдасться перемогти ще не скоро.

Знову ставши мамою всього місяць тому, хореограф встигла дуже скучити по улюбленій справі. Саме тому, як тільки її сили трохи відновилися, вона тут же пустилася в танок.

Илона с новорожденным сыном
Ілона з новонародженим сином

Так, у себе в Instagram Ілона поділилася записом пристрасного танцю в своєму виконанні, вибравши в якості наряду тісну червону сукню з нескромним розрізом на стегні.

Ось як артистка підписала ролик:

«Як же я сумувала за цим кайфом, емоціями, рухами. В черговий раз переконуюся, що я вибрала вірний шлях у житті, вірну професію, від якої в захваті, я немов наркоманка».

Захоплені шанувальники тут же засипали Гвоздьову компліментами, підтримавши її прагнення швидше повернутися у форму.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.