«Втратили роботу і гроші» – дружина Віктора Павлика розповіла, як на них вплинув карантин вихідного дня

Карантин вихідного дня особливо болісно торкнулася підприємців, працівників розважальної сфери і зірок шоу-бізнесу. Не виключенням став і Віктор Павлик, про це розповіла молода дружина артиста.

Молода дружина Віктора Павлика, Катерина Репяхова, в інстаграмме поділилася своїми думками з приводу карантину вихідного дня, який почав діяти з сьогоднішнього дня.

Як ми знаємо, в зв’язку з нововведенням, ніякі закладу і торгові центри, крім продуктових і аптек не працюватимуть у вихідні дні. У зв’язку з цими нововведеннями, Віктор Павлик та його дружина, за сумісництвом концертний менеджер чоловіка, залишилися без роботи. Про це Катерина розповіла в сторіз, поскаржившись що вони втратили засобів, на які «могли б купувати їсти і закривати свої питання».

Видно, що дівчина трохи рассклеілась через такого повороту подій: «Я вчора дивилася право на владу, ніби все нормальні, адекватні і все все розуміють. Але, чомусь уряд так заганяє людей, підприємців … »
Дівчина поделіліась, що гроші їм потрібні щоб оплатити оренду і кредити на наступний місяць. У ситуації, що склалася у Катерини з’явився невеликий питання до влади: «А уряд не хоче сказати, де взяти гроші?»

Видно, що дівчина дуже засмучена
Видно, що дівчина дуже засмучена

Нагадаємо, що 4 листопада Віктор Павлік та його дружини Катерини Репяховой було маленьке свято – 5 років разом. «Я як і раніше люблю тебе з таким трепетом. Коли ти на гастролях я погано сплю, а коли їдеш у справах рахує кожну хвилину. І це правда »- трепетно підписала пост дівчина.

https://www.instagram.com/p/CHLYKh3HhI7/

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.