Дует з дочкою: Сергій Бабкін випустив англомовну пісню

Популярний український співак випустив нову пісню, яку йому допомагала створювати його 10-річна дочка Веселина.

На офіційній сторінці в ютубі пісня з’явилася сьогодні, 14 листопада.

Композиція має назву “Because you love” (що перекладається “Тому що ти любиш). Пісню презентували разом з красивим, ліричним відеороликом. На відео Сергій Бабкін разом зі своєю донькою Веселиною дуріють і веселяться в парку і по вулицях міста, сидять в кафе і записують пісню в студії. Атмосфера кліпу тепла і дуже душевна.

Співак розповів, що це пісня дуже багато значить для нього, вона особлива. Сергій дуже дякує дочка, що зважилася зробити цей крок, досить сміливий для юної дівчинки.

“Писали разом. Вперше в моєму сольному, авторське потоці я був не один. Зі мною була моя дочка!” – розповів Сергій Бабкін.

Тим часом, співак зізнався, що саме Веселіні належить ідея пісні і вона брала безпосередню участь в написанні тексту. Дочка стала натхненням для цієї композиції.

До речі, це перший трек англійською мовою в скарбничці артиста.

 

До речі, ролику немає ще й доби, а вже назбиралося пристойну кількість позитивних коментарів від фанатів, які відзначають ліричність і зворушливість композиції, а так же хвалять юну Веселіну.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.