У день народження з новою стрижкою: Лоліті Мілявській 57 років

Артистка, яка помітно погарнішала, вирішила в день народження трохи змінити себе. Нова стрижка їй до лиця, можете переконатися самі - дивіться далі.

Відома співачка Лоліта Мілявська сьогодні відзначає свій 57-й день народження. Артистку привітали багато колег по цеху, в тому числі Ігор Ніколаєв, Валерія і Наташа Корольова.

Сама ж Лоліта вирішила в честь дня народження щось змінити в собі. Так, артистка змінила стрижку і тепер стала щасливою власницею стильного боб каре. Новою зачіскою Лоліта поділилася з підписниками в сторіз.

Нова стрижка Лоліти Мілявської
Нова стрижка Лоліти Мілявської

Варто відзначити, що за останній час артистка помітно погарнішала, стала значно стрункішою. Позитивні зміни в зовнішності почалися після того, як вона розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Дмитром Івановим.

Лоліта прожила з колишнім чоловіком майже вісім років і після того, як викрила екс-чоловіка в зраді, вирішила остаточно розлучитися з ним. Шлюборозлучний процес тривав цілих 9 місяців і шлюб офіційно розірвали в квітні цього року.

Зараз у артистки є коханий, але вона не поспішає розкривати його особистість. Єдине що розповідає Лоліта – йому 48 років, він багатий і гідний. І судячи з позитивним змінам, артистка щаслива.

Щиро вітаємо Лоліту і бажаємо успіхів і в творчості і в особистому житті.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.