Секретна тактика, яку використовує Меган Маркл, що передбачає впевненість, силу і елегантність

Меган Маркл стала однією з найбільших ікон стилю у світі, часто змушуючи модні речі розпродаватися незабаром після того, як вона з'являється в них.

39-річна Меган Маркл – герцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі. Нещодавно вона зробила сміливий модний крок, з’явившись в відео зверненні на America ‘s Got Talent.

Нещодавно вона носила сміливі шкіряні штани. Шкіряні штани асоціюються з байкерами та Россом з друзів. Вони рідко асоціюються з членами королівської сім’ї. Однак це вже не так, оскільки Меган приголомшила, з’явившись на телебаченні в стильних шкіряних штанах.

 ""

На ній була сорочка бежевого кольору Вікторія Бекхем з комірець з кинджалом. Вона оснащується своїм браслетом Cartier Love і годинами Cartier. Вид був дуже модним для герцогині Сполученого Королівства.

Меган посилала повідомлення своїм виглядом?

Лалла Бронштейн, стиліст знаменитості та екологічний дизайнер одягу в LallaxRR, пояснила все це Express.co.uk.

Вона сказала, що стиль Меган змінюється, а шкіра означає її впевнений стан духу. Лалла сказала: “З моменту виходу з Королівської сім’ї стиль Меган змінився і став більш розслабленим і безтурботним, наряд, який ми бачимо Меган у своїх останніх телевізійних виступах на минулому тижні, показує, що вона починає поєднувати свій розслаблений і безтурботний стиль носіння вільної сорочки поєднуючи з вишуканими шкіряними штанами, створюючи більш повсякденний шикарний стиль. “Ніколи не недооцінюєте силу шкіри. Це передбачає впевненість, силу та елегантність, все те, що є Меган, і одночасно шкіряні штани – це модна деталь, яка ніколи не виходить з моди “.

 ""

Хоча Меган повинна була носити більш застебнутий стиль як герцогиня, вона звикла до більш невимушеного вигляду як актриса. Меган повернулася до цього більш вільній, спокійній увазі, переїхавши до Каліфорнії з принцом Гаррі.

Лалла сказала: “Ви бачите, що розвивається стиль Меган Маркл вона розслабила свій вигляд, щоб відповідати часу, надягаючи все, від шортів кольору хакі до шкіряних штанів для останніх телевізійних виступів “.

Меган сприймає свою схильність до модних перспективних поглядів разом з нарядом. Лалла продовжила: “на подіумах Versace, Джил Сандер і улюбленої Маркл – Givenchy – шкіряні та шкіряні штани повсюдно в цьому сезоні, і передбачають кожному ансамблю, в якому вони представлені.

 ""

“Ви можете довіритися Меган, яка вже показала осінньо-зимовий стиль, коли літо офіційно закінчилося кілька днів тому, одночасно киваючи колекцією AW20 “Її мінливий вид експерт сказав: “Ми бачили перетворення стилю для Меган від її гламуру на червоних доріжках в її колишнього життя голлівудської актриси до її шикарного гардероба, відповідного королівського стилю і, нарешті, її після робоче королівські форми “.

Ще одна королівська модна ікона, Кейт Міддлтон одягла чудову джинсове плаття в 1250 фунтів стерлінгів з Джорджем, Шарлоттою і Луїсом, щоб зустріти Девіда Аттенборо.

Кейт одягла чудове джинсове плаття Габріели Херст, нову річ, в якій ми раніше не бачили герцогиню.

Футболка “Marley” з колекції до осені та виконана з 100-процентної бавовни. Плаття-міді коштує 1250 фунтів стерлінгів. Це ідеальне поєднання нинішньої схильності Кейт до жіночої міді суконь з повсякденним джинсовим одягом, яку вона носить.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.