«Настя вже не жилець»: друзі онкохворої Заворотнюк бояться за здоров’я прекрасної няні

Зірка телесеріалу «Моя прекрасна няня» вже більше року бореться за своє життя. Новини про стан онкохворої Заворотнюк не з'являються, але її друзі бояться за здоров'я актриси.

У 2019-му весь світ шоу-бізнесу сколихнула звістка про важку хворобу героїні статті. Лікарі діагностували у неї злоякісну пухлину головного мозку 4 стадії, яка називається гліобластомою.

Це ж захворювання забрало життя співачки Жанни Фріске, але з тих пір медицина просунулася, тому у випадку з Анастасією використовуються більш нові методи лікування.

 "Жанна

Невідомо, чи вплинуло ЕКО артистки на розвиток новоутворення, проте саме незабаром після народження молодшої дочки Міли від чоловіка-фігуриста їй був поставлений цей страшний діагноз.

У багатьох ЗМІ ходять чутки про те, що Петро Чернишов не соромиться заводити романи на стороні, в той час як його дружина щосили намагається боротися з раком. Не можна не відзначити, що ніяких підтверджень його невірності досі не знайдено, однак друзі переживають щодо реакції Заворотнюк на такого роду чутки.

Петро Чернишов
Петро Чернишов і Анастасія Заворотнюк

Як розповіла газеті «Собеседник» клінічний психолог Олена Перелигіна, свого часу у світській тусовці багато хто почав говорити про інтрижки фігуриста при лежачій дружині:

«У кулуарах шепотілися, що Настя вже не жилець, а Петя зі своїми апетитами не проти розважитися».

Насті Заворотнюк зараз немає в Росії
Анастасія Заворотнюк

Разом з тим Олена підкреслює, що Чернишова не варто засуджувати за зради, навіть якщо вони і були, оскільки на даний момент у нього просто немає можливості задовольнити свої потреби. При цьому сама психолог не вірить в невірність Петра, але турбується про те, як плітки можуть позначитися на здоров’ї Анастасії:

«Наскільки ця інформація правдива, ніхто не знає, а її вплив викличе важку травму в душі актриси», — сказала Перелигіна.

Більше новин із життя Заворотнюк дивіться у відео:

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.