Як виглядає справжня мама Вєрки Сердючки і чому Данилко не любить їздити додому на батьківщину

Андрія Данилка вся Україна знає, як Вєрку Сердючку, у якої є своя сценічна мама. Сьогодні ми покажемо, як виглядає справжня матір артиста і розповімо, чому він так не любить їздити додому.

Герой нашої сьогоднішньої статті народився в Полтаві. Його батько, Михайло Семенович, помер від раку легенів, коли Андрію було всього 7 років.

Мати, Світлана Іванівна, була змушена брати по три зміни на роботі, щоб діти ні в чому не мали потреби. У Данилко також є старша сестра Галина.

Андрей Данилко в детстве с мамой
Андрій Данилко в дитинстві з мамою

Зараз мамі артиста 83 і вона живе в селі Клименки Полтавської області, там у неї є власний город, господарство і свіже повітря. Жінка в радість собі займається сільським господарством, а переїхати ближче до сина в Київ навіть і не думає.

Мама Данилко Светлана Ивановна
Мама Данилко Світлана Іванівна

Сам співак розповідав, що Світлані Іванівні не подобається велике місто, тому вона лише іноді відвідує спадкоємця в гостях. Він же не любить приїжджати на малу батьківщину, але зі свого боку фінансово допомагає сім’ї, так що живуть вони безбідно.

До речі, в столиці Андрій влаштувався непогано — він живе в самому центрі на вулиці Хрещатик, хоча і вважає, що за мірками зірок у нього досить скромна квартира.

Дом на Крещатике, в котором у Данилко есть квартира
Будинок на Хрещатику, в якому у Данилко є квартира

На відміну від багатьох інших українських знаменитостей показувати особистий затишний куточок публіці Сердючка не збирається, так що шанувальники можуть на це не сподіватися, причому ні в найближчому, ні в далекому майбутньому.

Більше про життя артиста дивіться у відео:

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.