Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічною мамою (ВІДЕО)

Зірка Андрія Данилко вже довго сяє на горизонті українського шоу-бізнесу. Причому, і в прямому, і в переносному значенні. Чому Данилко вирішив піти зі сцени? Чим він хворий? Чи правда, що у нього вже є двоє дорослих синів?

Пісні Вєрки Сердючки об’єднують шанувальників різних поколінь і навіть різних епох. Андрій Данилко – сценічний тато цього образу, вклав купу сил і енергії для того, щоб образ пишної жінки в українському вбранні і з зіркою на голові став справжнім культурним надбанням країни. Таке творче амплуа стало справжнім феноменом на вітчизняній сцені. Чому ж Вєрка Сердючка через не один десяток років залишається популярною, в той час як інші зірки через рік або два починають гаснути?

Трохи фактів

Вєрка Сердючка – це творчий псевдонім актора, художника і композитора, сценариста і продюсера, співака і шоумена, Народного артиста України Андрія Данилка.

Андрія Данилка
Андрія Данилка

Його вперше помітили на великій сцені, коли він після школи поїхав на гумористичний фестиваль. Образ запримітили, і спочатку дали гран прі фестивалю, а на наступний рік заслужене перше місце.

Потім шоу-проект “СВ “, і багато інших цікавих пропозицій. Популярність накотилася і мало не придавила Данилко. Він навіть вирішив вступати до театрального, надійшов, але відрахувався через брак часу.

Після завоювання «срібла» на «Євробаченні-2007» гастрольний графік Андрія Данилко став тільки щільніше, а гонорари – вище. А сьогодні – він зірка не просто всеукраїнського, а й світового рівня. Завдяки чому?

На нашому Ютуб-каналі ви можете переглянути повний сюжет про Вєрку Сердючку.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.