Сергій Безруков пояснив, чому ніколи не зможе зіграти маніяка або убійцу- “Бригади ” вистачило

Актор Сергій Безруков прославився завдяки ролі Саші білого в кримінальному серіалі "Бригада ", який вийшов в 2002 році.

Сьогодні він залишається популярним актором, якого нерідко запрошують в популярні проекти, і навіть кліпи. Наприклад, недавно його покликали знятися в кліпі Тіматі, Джигана і Єгора Крида. Поява кримінального авторитета (нехай і серіального) прирекло кліп на успіх.

На рахунку Сергія Безрукова майже сто ролей у різних серіалах, фільмах, в театрі

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Він брав різні ролі, грав як позитивних, так і негативних персонажів. Йому пощастило в тому, що він, хоч і втілює образ того самого кримінального авторитета з нульових, але він зміг приміряти на себе і інші “обличия “.

Однак, як розповідає сам Безруков, у нього є певні “червоні лінії “, за які він ніколи не перейде. Зокрема, наприклад, постільні сцени ніколи не будуть занадто відвертими. Вони можуть бути постільними тільки до певної міри.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

«Є сцени, які собі не дозволиш, щоб вони не зіграли проти тебе. Є, напевно, і постільні сцени до певного моменту. Треба думати … Ну які ще це сцени: маніяки, ґвалтівники, вбивці », – поділився популярний актор ” Бригади “в інтерв’ю в Ютуб-каналі« Чесно кажучи з Пауліною ».

Дивіться сюжет про те, як змінилися актори серіалу “Бригада ” за майже 20 років? Саша Білий, Філ, Бджола, Космос і Ольга на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.