Потерпілі у справі Єфремова відмовилися від претензій і просять помилувати актора

Новий адвокат Єфремова повідомив, що потерпілі в його справі відмовилися від претензій. Родичі загиблого в ДТП Сергія Захарова збираються просити президента помилувати актора.

Зараз герой нашої сьогоднішньої статті відбуває покарання в колонії в Білгородській області, куди його зовсім недавно перевели з московського СІЗО «Водник».

Там він просидів два місяці з моменту оголошення вироку — 8 років позбавлення волі, хоча за результатами розгляду апеляційної скарги суддя скоротив термін на півроку.

Михаил Ефремов в суде на рассмотрении апелляции
Михайло Єфремов в суді на розгляді апеляції

Ніхто й подумати не міг, що доля Михайла Олеговича зробить такий крутий поворот. Все сталося 8 червня, коли артист сів за кермо свого Jeep Grand Cherokee неабияк напідпитку. Він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим автомобілем — фургоном Lada.

Сергей Захаров
Сергій Захаров

Його водієм був 57-річний Сергій Захаров — кур’єр інтернет-магазину «Делікатеска». На наступний ранок після аварії чоловік помер від несумісних з життям травм.

Початковий вирок Єфремову було винесено за підсумками захисту адвоката Ельмана Пашаєва, якого той спочатку звинуватив у тиску з його боку, а потім звільнив. Новий юрист Михайла Андрій Альошкін зумів укласти зі стороною потерпілих перемир’я:

«У сім’ї Захарових немає претензій до підзахисного. Зараз вони могли б просити президента про помилування», — заявив правозахисник «Комсомольской правде».

Адвокат Андрей Алешкин
Адвокат Андрій Альошкін

Більше про найгучніші зіркові ДТП дивіться у відео:

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.