Як виглядала онкохвора Алла Мазур, “беззуба” Марічка Падалко та зухвала Наталія Мосейчук до роботи на 1 + 1? Складно повірити

Сьогодні імена цих телеведучих знає вся країна, але був час, коли вони про таку славу і кар'єру могли тільки мріяти.

Алла Мазур

Алла Мазур в молодості і зараз
Алла Мазур в молодості і зараз

Нещодавно ця телеведуча приголомшила шанувальників новиною про те, що вона бореться з раком. На щастя, небезпечна недуга вийшло подолати.

Тепер вона, як і довгі роки до цього, знайомить українських телеглядачів з актуальними новинами тижні в програмі “ТСН. Тиждень ” на телеканалі 1 + 1. А ось як Алла виглядала в далеких дев’яностих до колосальної популярності на ТБ.

Марічка Падалко

Марічка Падалко в молодості і зараз
Марічка Падалко в молодості і зараз

Марічка в цьому році прославилася однієї курйозної ситуацією на весь світ. У неї прямо в ефірі новин випав зуб.

А вона майстерно сховала уламок і продовжила вести телепередачу. Вона починала свою кар’єру також на “плюсах “, спочатку в шоу “Паспорт “, а потім з Юрієм Горбуновим вела ранкове шоу.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук в молодості і зараз
Наталія Мосейчук в молодості і зараз

Раніше Наталія вела тільки новини, а ось уже кілька років є головною особою проекту “Право на владу “, який транслюють по телеканалу 1 + 1.

Вона викриває політиків, ставить незручні питання ребром і знає точно яких питань вони намагаються уникати. Хоча багато років назад, ще до приходу на “плюси ” в 2006 Наталя Мосейчук і подумати не могла про таку славу. Ось як вона виглядала.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.