Віра Брежнєва оголилася у новому кліпі, де знялася її старша дочка: «Пиріжки пекти виходило б краще»

Екс-солістка групи «ВІА Гра», а тепер сольна співачка Віра Брежнєва представила публіці новий кліп на пісню «Сестра», де знялася її старша дочка.

Незважаючи на карантин і відсутність концертів, артисти естради трудяться не покладаючи рук. Героїня нашої сьогоднішньої статті теж не байдикує на самоізоляції і активно займається творчістю.

Нарешті шанувальники змогли побачити результат кропіткої роботи Віри — сміливий кліп на нещодавно написаний танцювальний трек «Sestra». Композитором і автором слів традиційно став чоловік Брежнєвої Костянтин Меладзе, а кліпмейкером виступила Таня Муіньо.

Кадр из клипа Веры Брежневой на песню Sestra
Кадр з кліпу Віри Брежнєвої на пісню Sestra

Режисер підкреслила красу зіркової блондинки, представивши її в кількох сценах особливо чуттєвою. Спочатку виконавиця лежить в акваріумі в ледь помітному купальнику, потім вона танцює, прикриваючись дошкою для серфінгу.

В іншому кадрі Віра демонструє своє бездоганне тіло в яскраво-синьому боді, сидячи верхи на надувній косатці.

Кадр из клипа Веры Брежневой на песню Sestra
Кадр з кліпу Віри Брежнєвої на пісню Sestra

В такому досить сміливому ролику знялися близькі подруги зірки і навіть її старша спадкоємиця — 19-річна Соня Кіперман. Дівчина зараз живе в Америці, але заради зйомки приїхала додому.

Соня Киперман в клипе Веры Брежневой на песню Sestra
Соня Кіперман в кліпі Віри Брежнєвої на пісню Sestra

Звичайно, героїня статті просто не могла не поділитися такою радісною подією в Instagram, де на неї підписані вже більше 11,5 мільйона людей.

Під постом з кліпом зібралося безліч суперечливих коментарів — комусь сподобалася нова відеоробота Брежнєвої, а хтось вважає її посередньою і занадто відвертою:

  • «Кліп приголомшливий. Віра, ви в акваріумі як справжня русалка»;
  • «Талановита людина талановита в усьому»;
  • «Така дурниця… Набір слів! Ні про що! Яка творчість? За що дякують? Не розумію! Мені здається, що пиріжки пекти у вас виходило б краще!»;
  • «Віра, а в більш благородному і закритому вигляді ми вас побачимо?».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.