Алла Пугачова заявила, що шкодує про шлюб з Філіпом Кіркоровим: «Біс поплутав»

Відома на всьому пострадянському просторі російська співачка Алла Пугачова несподівано для всіх заявила, що шкодує про шлюб з поп-королем естради Філіпом Кіркоровим.

Уже цілих 19 років Примадонна знаходиться у відносинах з гумористом і пародистом Максимом Галкіним. Публіка довго не вірила в щирість їхнього кохання, проте вони демонструють справжню сімейну ідилію, незважаючи на велику різницю у віці.

Прекрасним підтвердженням цьому стали двійнята пари Ліза і Гаррі, яким цього року виповнилося по 7 і вони пішли в перший клас. Саме завдяки дітям Аллі Борисівні на восьмому десятку вдається виглядати так свіжо і молодо.

Пугачова і Галкін - щасливі батьки
Пугачова і Галкін — щасливі батьки

До появи в її житті Галкіна, вона була заміжня за співаком Філіпом Кіркоровим. Цей шлюб протримався 11 років, причому чоловік і жінка були повінчані, і хоча вважається, що вінчання має бути одним на все життя, у 2017-му Пугачова знову зробила це, але вже з Максимом.

Венчание Аллы Пугачевой и Максима Галкина
Вінчання Алли Пугачової і Максима Галкіна

В той особливий день артистка в соціальних мережах подякувала всім шанувальникам за привітання і зробила несподіване зізнання:

«Я все життя буду каятися за перше вінчання і просити прощення у Бога. Це був необдуманий, спонтанний і досить наївний крок. Біс поплутав», — написала Алла і сказала, що на цей раз зважилася обвінчатися по-справжньому осмислено.

Тут же можна не відзначити, що після розлучення Примадонна і Кіркоров зберегли теплі відносини і навіть дружили сім’ями, проте вже зараз вони не спілкуються.

Венчание Киркорова и Пугачевой
Вінчання Кіркорова і Пугачової

Більше цікавого про секрети того, що відбувається в замку Пугачової і Галкіна дивіться у відео:

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?